1. INFORMAȚII GENERALE

Folosirea Site-ului www.galya.ro, inclusiv vizitarea acestuia regulată, ocazională sau izolată, înregistrarea și crearea unui cont, comandarea produselor și/sau folosirea serviciilor oferite de către Societatea noastră implică acceptarea în totalitate a Termenilor și Condițiilor expuși mai jos. Prin urmare, îți recomandăm să citești cu atenție secțiunea Termeni și Condiții iar dacă există nelămuriri să nu eziți să ne contactezi pe adresa contact@condifruits.ro. 

Orice persoană fizică sau juridică, denumită Client, care a accesat acest Site și a apelat la serviciile noastre, confirmă că a citit și a acceptat Termenii și Condițiile noastre. 

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau a actualiza secțiunea Termeni și Condiții oricând, fără notificare prealabilă a persoanelor care utilizează acest Site. Nu ne asumăm răspunderea în niciun fel atunci când aceste reguli se modifică. Această pagină este oricând vizibilă așa că dacă o accesezi periodic, poți citi cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

2. DREPTURI ȘI OBLIGAȚII

Întregul conținut al Site-ului www.galya.ro este proprietatea Sofia CAD S.r.l. Acesta include date, statistici, texte, imagini, grafice, programe, elemente de grafică web, etc. Toate acestea sunt protejate conform legii drepturilor de autor și a legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială.

3. SECURITATE ȘI CONFIDENȚIALITATE

Protectia datelor personale este foarte important pentru noi. Dacă accesezi această pagină înseamnă că ești de acord să respecți Termenii și Condițiile și de asemenea legislația în vigoare. Sperăm ca politica de mai jos să te ajute să înțelegi ce fel de date putem colecta și cum sunt acestea protejate, utilizate sau în ce împrejurări pot fi dezvăluite.

Te asigurăm că vom respecta drepturile conferite de următoarele legi:

Legea nr. 677/2001- privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Ordonanța nr. 130/2000 – privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare.

Modificările prezentei politici care vor apărea ulterior pe această pagină web, vor fi realizate fără a te informa ulterior, de aceea este indicat să recitești această secțiune de fiecare dată când apelezi la serviciile noastre.

3.1 DATE PERSONALE

Pe pagina noastră, iti vom colecta datele personale (de ex. numele, adresa, numărul de telefon sau adresa de e-mail), doar dacă dorești să ni le furnizezi (de ex. prin înregistrare, chestionare, etc). Societatea garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin intermediul Site-ului nostru.

3.3 DOMENIUL DE UTILIZARE

Utilizăm datele furnizate de tine numai pentru scopurile indicate, cu excepția cazului în care comunicarea datelor:

  • Sunt solicitate prin lege sau de autoritățile guvernamentale sau juridice competente;
  • Sunt necesare pentru a stabili sau a apăra un drept legal;
  • Sunt necesare pentru a preveni frauda sau alte activități ilegale.

3.4 DATE DE COMUNICARE SAU UTILIZARE

Prin utilizarea serviciilor de telecomunicaţii pentru a accesa pagina noastră de internet, datele tale de comunicare (de ex. adresa “internet protocol” sau datele de utilizare, respectiv informaţiile de la început, de la sfârşit şi extinderea fiecărui acces, precum şi informaţiile pentru serviciile de telecomunicaţii pe care le-ai accesat) sunt generate tehnic şi se pot relaţiona inteligibil la datele personale. În măsura în care există vreo necesitate de compilare, vor fi efectuate colectarea, procesarea şi utilizarea datelor tale de comunicare sau de utilizare în conformitate cu cadrul legal aplicabil referitor la protecţia datelor personale.

3.5 DATE NON-PERSONALE COLECTATE AUTOMAT

Când accesezi site-ul nostru, putem colecta automat date non-personale. Ex: tipul de browser, sistemul de operare utilizat, numele domeniului paginii web de pe care ai venit, numărul de vizite, durata medie petrecută pe site, paginile vizionate. Noi putem utiliza aceste date ca să ne ajute să îmbunătățim pagina noastră de internet sau pentru a verifica gradul de atracție al unor produse/pagini de pe Site-ul nostru.

3.6 COPIII MINORI

Produsele și serviciile furnizate de Site-ul www.galya.ro sunt rezervate persoanelor care au peste 18 ani. Societatea noastră nu va colecta în mod conștient date personale de la copii fără acordul părinților.

3.9. MODALITATEA DE PLATĂ

Prețurile prezentate pe Site includ 24% TVA și nu includ costurile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres. Nu îți percepem nici o taxă suplimentară la cumpărarea produsului și nu există taxe ascunse. 

Orice comandă plasată pe site are valoare contractuală. Prețul final este cel care a fost confirmat odată cu finalizarea comenzii, acesta fiind format din prețul produsului plus cheltuielile de expediție (în cazul în care acestea există). În eventualitatea în care orice din afișarea produsului nu a fost făcută în mod corect, iar livrarea nu s-a făcut încă, Clientul va fi contactat pentru a i se confirma prețul/ datele reale.

  • Ne rezervăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța Clientul  în cel mai scurt timp de la eroarea apărută.
  • Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile de pe Site în funcție de schimbările ce au loc cu pivire la serviciile comercializate. 

Pentru produsele comandate cu livrare în ramburs, ca de altfel pentru toate comenziile noastre, se va efectua de către noi și o confirmare telefonică.

Comenzile care nu sunt confirmate telefonic vor fi anulate.

Plata în numerar la livrare (sistem ramburs) - La preluarea coletului de la curier, se achită contravaloarea produselor comandate, inclusiv taxele de expediere, suma fiind cea care vă este confirmată prin email și telefonic după efectuarea comenzii pe site.

4. MODALITATE DE LIVRARE

Prin curier, coletul ajunge la tine în maxim 4 zile de când comanda ta a fost preluată și confirmată prin telefon. Ne rezervăm dreptul de a schimba curierul fără o notificare în prealabil.

Comenzile pot fi întârziate sau anulate din motive independente: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii românești. Daunele ce pot fi achitate față de orice client (în caz de nelivrare sau livrare necorespunzătoare) nu pot depăși valoarea sumei încasate de Societate de la acel client. 

În condiții excepționale (ex.: produsele nu există pe stoc la producători/importatori), societatea își asumă dreptul de a mări timpul de livrare, cu anunțarea promptă a clientului. 

7. CONDIȚII LEGALE

Site-ul www.galya.ro funcționează conform tuturor prevederilor legale ale Statului Român. Sofia Cad S.r.l. nu poate fi responsabilă pentru daune de orice fel pe care Clientul sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către Societate a oricărei din obligațiile sale conform Comenzii, dar mai ales pentru daune care rezultă din utilizarea bunurilor și serviciilor după efectuarea livrării propriu-zise.

Proprietatea asupra produselor va fi transferată Clientului la momentul efectuării livrării propriu-zise în locația indicată în comandă (înțelegând prin livrare propriu-zisă: semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscală în cazul ridicării de la magazin).

Nici una din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat în nici un fel.

8. SUPORT

Societatea noastră răspunde la toate solicitările tale, încercând să le dea o rezolvare cât mai rapidă. Dacă ai orice fel de întrebări sau comentarii în legătură cu orice aspect al politicii noastre te rugăm să ne scrii la următoarea adresă: contact@galya.ro. Pe măsură ce vom avansa, va avansa şi politica noastră. Te rugăm să verifici în mod regulat Termenii și Condițiile pentru a rămâne la curent.